کتاب Everyday Cryptography یا رمزنگاری روزمره، یک کتاب بسیار جامع و کامل برای یادگیری اصول امنیت و رمزنگاری از انتشارات OUP یا OXford University Press است. نسخهی دوم این کتاب چاپ سال 2017 است که شامل 4 بخش میباشد و مفاهیم رمزنگاری را از مقدمات تا نکات پیشرفته به صورت واضح بیان میکند.
در ادامه مقدمهای از کتاب Everyday Cryptography را از زبان نویسنده شرح خواهیم داد.
مقدمهای بر کتاب Everyday Cryptography:
شرحی بر نسخه دوم کتاب:
هنگامی که این کتاب برای اولین بار در سال 2012 منتشر شد، بحث شد که نسبتاً بیزمان است و از این رو در سال 2022 به همان اندازه مرتبط خواهد بود که در سال 2002 بود. این به این دلیل است که تمرکز بر اصول اساسی بود و نه آخرین فناوری. بنابراین، آیا واقعاً به نسخه دوم نیاز است؟
من روی بیانیه اولیه ایستاده ام، بنابراین یک پاسخ این است که نسخه دوم به شدت مورد نیاز نیست. اصول اساسی پشت رمزنگاری تغییر نکرده است. در واقع، تغییر نسبتا کمی در رایجترین الگوریتمهای رمزنگاری مورد استفاده برای پیادهسازی این اصول ایجاد شده است، بنابراین بیشتر جعبه ابزار رمزنگاری ارائهشده در ویرایش اول یکسان باقی میماند. با این حال، دلایلی وجود دارد که چرا نسخه جدیدی از رمزنگاری روزمره شایسته است.
بخش آخر کتاب Everyday Cryptography با بررسی نحوه استفاده از رمزنگاری در برخی کاربردهای روزمره، اصول اساسی را نشان میدهد. از سال 2012 به طور اجتناب ناپذیر پیشرفت هایی در این برنامهها وجود داشته است که چندین مورد از آنها منجر به تغییراتی در رمزنگاری مورد استفاده در آنها شده است.
بنابراین، ویرایش دوم کتاب Everyday Cryptography فرصتی برای به روز رسانی این مطالب ارائه میدهد. علاوه بر این، برخی جزئیات بیشتر در مورد برخی از ابزارهای رمزنگاری مورد استفاده برای پشتیبانی از آنها ارائه شده است. مطالب جدید شامل بحث TLS 1.3، LTE و Apple Pay است.
با این حال، مهمترین پیشرفت از سال 2012 این است که در حال حاضر آگاهی بسیار بیشتری از رمزنگاری در سراسر جامعه وجود دارد. این موضوع از یک بحث عمومی در مورد استفاده از رمزنگاری ناشی از افشاگریهای پیمانکار سابق دولت ایالات متحده، ادوارد اسنودن در سال 2013، که اطلاعات زیادی را در مورد نحوه کنترل استفاده از رمزنگاری توسط سازمانهای دولتی فاش کرد، ناشی شده است.
جامعه همیشه در مورد استفاده از رمزنگاری با یک دوراهی مواجه بوده است. تنش بین تأمین حریم خصوصی و تمایل به نظارت هدفمند برای دههها وجود داشته و ادامه دارد. افشاگریهای اسنودن در این رابطه تنها آخرین پیچش در یک داستان قدیمی است.
اولین نسخه رمزنگاری روزمره تنها به این موضوع اشاره کرد. این ویرایش دوم یک فصل کامل را به کنترل رمزنگاری اختصاص داده است. این فصل معضل ایجاد شده توسط رمزنگاری را ارائه میدهد و استراتژی ها و پیامدهای تلاش برای رسیدگی به آن را مورد بحث قرار میدهد. توجه داشته باشید که قصد ما قضاوت یا پیشنهاد حل نیست.
شکی نیست که یکی از تأثیرات افشاگریهای اسنودن علاقه بیشتر به استفاده از رمزنگاری بوده است. این ویرایش دوم با گسترش مجموعهای از برنامههای کاربردی رمزنگاری گویا به دو مورد که از سال 2012 نمایه نسبتا بالایی داشتهاند، این را منعکس میکند. اولین مورد Tor است که از رمزگذاری برای ایجاد شبکهای استفاده میکند که درجهای از ناشناس بودن را برای کاربران خود فراهم میکند. دومین ارز دیجیتال بیتکوین است.
از سال 2012، ما همچنین شاهد ارائه حفاظت رمزنگاری بیشتر توسط طیف وسیعی از دستگاههای مصرفکننده بودهایم. برای تشخیص این موضوع، فصل جدیدی به رمزنگاری برای دستگاههای شخصی اختصاص داده شده است. در اینجا استفاده از رمزنگاری برای محافظت از فایلها، دیسکها، ایمیل و پیامرسانی در دستگاههایی مانند تلفنهای همراه بحث میشود. این شامل مطالعات موردی فناوریهایی مانند WhatsApp و iOS است.
مایلم از افراد زیر که تخصص شخصی خود را به اشتراک گذاشتند و برای بررسی تغییرات ایجاد شده در این نسخه جدید رمزنگاری روزمره وقت گذاشتند، تشکر کنم: جیمز آلدرمن، تام اتکینسون، الا برنرز لی، جیووانی کروبین، دنی دی کاک، جیسون کرامپتون، بن کورتیس، متیو داد، تالیا لینگ، دیوید مین، سارا میکلجان، فردریک منس، استیون مرداک، کنی پترسون، نیک رابینسون، تیلا ون در مروی و مایک وارد.
اهمیت رمزنگاری و نقش آن در زندگی روزمره ما هرگز بیشتر از این نبوده است. این ویرایش دوم از رمزنگاری روزمره هر دو چرا و چگونه توضیح میدهد.
رمزنگاری موضوعی است که ارتباط آن با زندگی روزمره دستخوش تحولی شگرف شده است. رمزنگاری از طریق استفاده تاریخی، عمدتاً برای محافظت از ارتباطات نظامی، و از طریق پازلهای تفریحی، خود را در تخیل عمومی نشان میداد. با این حال، تا حد زیادی به دلیل توسعه شبکههای کامپیوتری، به ویژه اینترنت، اکثر ما در حال حاضر از رمزنگاری به صورت روزانه استفاده میکنیم.
رمزنگاری برای ارائه مفهوم وسیعتری از امنیت اطلاعات اساسی است. اطلاعات الکترونیکی را میتوان به راحتی در محیطهای نسبتا ناامن منتقل و ذخیره کرد. این منجر به تغییرات اساسی در خطراتی شده است که اطلاعات در معرض آن قرار دارند.
با افزایش تأثیر مالی حوادث امنیت اطلاعات، نیاز به حفاظت و کنترل امنیت اطلاعات نیز افزایش مییابد. رمزنگاری یک فناوری حیاتی است که زیربنای بسیاری از این کنترلها است. مجموعهای از مکانیسمهای اساسی را برای اجرای سرویسهای امنیتی که از اطلاعات الکترونیکی محافظت میکنند، مانند محرمانگی، یکپارچگی دادهها و احراز هویت ارائه میکند.
رمزنگاری به تنهایی اطلاعات را ایمن نمیکند، اما بسیاری از مکانیسمهای فنی برای محافظت از اطلاعات رمزنگاری را در هسته خود دارند.
بنابراین رمزنگاری موضوع مهمی برای هر کسی است که به امنیت اطلاعات علاقه دارد. دلایل دیگر علاقه گسترده به رمزنگاری به عنوان یک موضوع عبارتند از:
- رمز نگاری نقش سیاسی جالبی دارد. این یک فناوری کلیدی در زمان درگیری است. استفاده مدرن از آن جامعه را با چندین معضل اخلاقی و سیاسی جذاب روبرو میکند.
- رمزنگاری جذابیت ذاتی گستردهای برای عموم مردم دارد. بسیاری از مردم مجذوب “رازها” و “رمزها” هستند. این با موفقیت توسط رسانههای جریان اصلی مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
چه کسی باید کتاب Everyday Cryptography را بخواند؟
کتابهای زیادی در مورد رمزنگاری نوشته شده است، اما آنچه رویکرد اتخاذ شده در این کتاب را متمایز میکند ترکیب موارد زیر است:
اصول اساسی در نظر گرفته شده است که هم مرتبط و هم نسبتاً بیزمان باشد. نوشتن یک کتاب رمزنگاری که به سرعت منسوخ میشود، آسان است. این کتاب در نظر گرفته شده است که در ده سال آینده به همان اندازه مرتبط باشد که سالها پیش مرتبط بوده است. این به این دلیل است که در درجه اول به اصول بنیادین مربوط میشود تا جزئیات فنی فناوری فعلی.
تمرکز بر برنامه اساساً مربوط به رمزنگاری است که یک کاربر یا متخصص امنیت اطلاعات باید بداند. در حالی که تعداد زیادی از تحقیقات نظری معاصر در مورد رمزنگاری وجود دارد، تعداد کمی از این ایدهها به برنامههای کاربردی دنیای واقعی راه پیدا میکنند، که تمایل دارند تنها تکنیکهای به خوبی آزمایششده و درک شده را به کار گیرند. کتاب Everyday Cryptography روی رمزنگاری برای کاربردهای روزمره تمرکز دارد.
به طور گسترده در دسترس است این در نظر گرفته شده است که برای اولین بار در رمزنگاری مناسب باشد. بر روی مسائل اصلی تمرکز میکند و توضیحی از مبانی رمزنگاری ارائه میدهد. توجه داشته باشید که عمداً بر تکنیکهای ریاضی مبتنی بر مکانیسمهای رمزنگاری تمرکز نمیکند. این کتاب در نظر گرفته شده است که مقدماتی، مستقل و قابل دسترس باشد.
ما توضیح خواهیم داد که چرا رمزنگاری مهم است، چگونه میتوان از آن استفاده کرد و مسائل اصلی در مورد اجرای آن چیست. الزامات اصلی برای نگارش کتاب Everyday Cryptography این بود که باید:
1. فرض کنید هیچ دانش قبلی از رمزنگاری وجود ندارد.
2. تقریباً به هیچ دانش قبلی از ریاضیات نیاز ندارید.
3. تمرکز بر اصول پشت رمزنگاری به جای جزئیات ریاضی نحوه کارکرد آن.
4. روی مسائل عملی مرتبط با استفاده از رمزنگاری تاکید کنید. و
5. رمزنگاری را بهجای اینکه بهعنوان موضوعی به خودی خود مطرح کند، در چارچوبی ارائه کنید که یک فناوری زیربنایی است که امنیت اطلاعات را پشتیبانی میکند.
این میتواند به عنوان یک مقدمه مستقل برای رمزنگاری خوانده شود یا میتواند برای پشتیبانی از یک دوره آموزشی در زمینه رمزنگاری استفاده شود. برای این منظور، برخی از فعالیتهای حمایتی به فصول اصلی پیوند داده شده است. مخاطبان مورد نظر در درجه اول عبارتند از:
کاربران و دست اندرکاران امنیت اطلاعات رمزنگاری موضوعی است که برای هر کسی که نیاز به ایمن سازی دادههای دیجیتال دارد، مرتبط است. کتاب Everyday Cryptography برای علاقه مندی به موارد زیر در نظر گرفته شده است:
- کاربران عمومی فناوری اطلاعات که به دنبال درک نحوه محافظت از دادههای خود هستند.
- متخصصان فناوری اطلاعات که نیاز به استفاده از تکنیکهای امنیتی برای دادهها دارند؛
- متخصصان امنیت اطلاعات که نقش آنها محافظت از اطلاعات است.
- مدیران سازمانهایی که به دنبال درک مسائل مربوط به امنیت دادهها هستند.
دانشجویان رمزنگاری میتواند مبنای یک دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد باشد که اصول رمزنگاری را بدون بررسی جزئیات ریاضی الگوریتمهای زیربنایی پوشش میدهد. در واقع، کتاب Everyday Cryptography دقیقاً از چنین دوره ای تهیه شده است.
همچنین ممکن است برای دانشآموزانی که ریاضیات رمزنگاری را مطالعه میکنند، جالب باشد، زیرا با ارائه «پلی» بین نظریه رمزنگاری و مسائل دنیای واقعی که سعی در حل آنها دارد، رسالههای ریاضی بیشتری را تکمیل میکند. برای دانشآموزانی که قبلاً «چگونه» را میدانند، این کتاب «چرا» را توضیح میدهد.
مخاطبان مورد علاقه عمومی این به منظور جذب مخاطبان عمومی علوم یا مهندسی نوشته شده است که به دنبال درک بیشتر رمزنگاری چیست و چگونه کار میکند.
پیشینه کتاب Everyday Cryptography
این کتاب از یک دوره رمزنگاری ارائه شده توسط گروه امنیت اطلاعات در رویال هالووی، دانشگاه لندن رشد کرده است. رویال هالووی از اوایل دهه 1980 یک مرکز تحقیقاتی برای رمزنگاری بوده است و ارتباط طولانی با کاربردهای صنعتی و دولتی تکنیک های رمزنگاری دارد.
در سال 1992، رویال هالووی مدرک کارشناسی ارشد در امنیت اطلاعات را راه اندازی کرد که یکی از اولین مدارک در نوع خود در جهان بود. این مقدمه ای گسترده برای رشته گسترده امنیت اطلاعات فراهم میکند.
هسته اصلی این برنامه شامل مدیریت امنیت اطلاعات، رمزنگاری، امنیت شبکه و امنیت کامپیوتر است. ماژول رمزنگاری بسیار مهم است زیرا دانشآموزانی که در آن شرکت میکنند لزوماً پیشزمینه ریاضی ندارند، و همچنین علاقه خاصی به کسب آن ندارند.
چیزی که آنها باید بدانند این است که رمزنگاری دقیقاً چه کاری انجام میدهد (و نمیکند) و چگونه میتوان از آن استفاده کرد. آنها نیازی به دانستن دقیق نحوه عملکرد آن ندارند. بسیاری از دانشآموزان این ماژول را با درجهای از ترس شروع میکنند، اما تقریباً همه با احساس موفقیت (و شاید تسکین!) ظاهر میشوند، که قویاً نشان میدهد که زمین برای این مخاطب مورد نظر مناسب است.
ماژول رمزنگاری اصلی در رویال هالووی توسط پروفسور فرد پایپر طراحی شد که یکی از اولین کتابهای دانشگاهی در زمینه رمزنگاری را در سال 1982 تالیف کرد و نقش بسیار مهمی در توسعه فعالیتهای امنیت اطلاعات دانشگاهی و صنعتی در جهان ایفا کرد. انگلستان. او همراه با پروفسور شان مورفی، کتاب رمزنگاری محبوب: مقدمه ای بسیار کوتاه را در سال 2002 منتشر کرد که «انقباض» قابل توجهی از مطالب تحت پوشش ماژول رویال هالووی را به مخاطبان عام ارائه میدهد.
من تدریس اصلی ماژول رویال هالووی را در سال 2004 بر عهده گرفتم. من بخش زیادی از دهه گذشته را صرف آموزش رمزنگاری به دانشجویان غیرریاضی کرده ام، از جمله دورههای صنعتی و ارائه به مخاطبان جوان. من همچنین رمزنگاری را هم به صورت «چهره به چهره» و هم «آنلاین» آموزش داده ام، زیرا کارشناسی ارشد رویال هالووی در امنیت اطلاعات نیز به دانشجویان آموزش از راه دور ارائه میشود. این کتاب، که تا حدی میتوان آن را نسخه بسیار گستردهتر و «آکادمیکتر» در نظر گرفت، از شادیها و چالشهای همه این تجربیات ناشی شده است.
ساختار
کتاب Everyday Cryptography به چهار بخش تقسیم شده است:
بخش اول: تنظیم صحنه. فصلهای 1 تا 3 کتاب Everyday Cryptography پیشینه اساسی را ارائه میدهند.
نیاز به رمزنگاری در فصل 1 انگیزه داده شده است و برخی از خدمات امنیتی اصلی که میتوانند توسط رمزنگاری ارائه شوند، شناسایی شده اند. مدل پایه یک سیستم رمزنگاری معرفی شده و استفاده از رمزنگاری مورد بحث قرار گرفته است.
ما به تعدادی از الگوریتمهای رمزگذاری تاریخی در فصل 2 کتاب Everyday Cryptography نگاه میکنیم. بیشتر این الگوریتمها برای استفاده عملی مدرن مناسب نیستند، اما بسیاری از ایدههای اصلی و همچنین برخی از اصول طراحی الگوریتم رمزگذاری اولیه را نشان میدهند.
تفاوت بین امنیت در تئوری و عمل در فصل 3 کتاب Everyday Cryptography مورد بحث قرار میگیرد. نشان داده شده است که سیستمهای رمزنگاری نشکن وجود دارند، اما عملی نیستند، و اکثر سیستمهای رمزگذاری عملی در تئوری شکستنی هستند. دنیای واقعی همیشه در مورد سازش است. ما استدلال میکنیم که مطالعه رمزنگاری اساساً مطالعه یک «ابزار» از رمزنگاریهای اولیه است که میتواند به روشهای مختلف برای دستیابی به اهداف امنیتی مختلف جمعآوری شود.
بخش دوم: جعبه ابزار رمزنگاری. فصلهای 4 تا 9 کتاب Everyday Cryptography اجزای مختلفی را که جعبه ابزار رمزنگاری را تشکیل میدهند، بررسی میکنند. این شامل اصول اولیه رمزنگاری و پروتکلهای رمزنگاری است که آنها را ترکیب میکند.
ما با ارائه محرمانه شروع میکنیم. دو نوع سیستم رمزنگاری وجود دارد، و ما در فصل 4 کتاب Everyday Cryptography که به رمزگذاری متقارن میپردازد، به اولین مورد از آنها با توجه به ارائه محرمانه نگاه میکنیم. انواع مختلفی از الگوریتمهای رمزگذاری متقارن و همچنین راههای مختلفی که میتوان از آنها استفاده کرد، مورد بحث قرار میگیرد.
در فصل 5 کتاب Everyday Cryptography، ما به رمزگذاری کلید عمومی نگاه میکنیم. انگیزه رمزگذاری کلید عمومی توضیح داده شده است و دو سیستم رمزنگاری کلید عمومی با جزئیات مورد مطالعه قرار میگیرند.
در فصل 6 کتاب Everyday Cryptography، ما به روشی نگاه میکنیم که در آن رمزنگاری (متقارن) میتواند برای ارائه یکپارچگی دادهها و مفهوم قوی تر احراز هویت مبدا داده استفاده شود.
سپس در فصل 7 کتاب Everyday Cryptography به تکنیکهای رمزنگاری برای ارائه عدم انکار، با تمرکز بر طرحهای امضای دیجیتال نگاه میکنیم.
فصل 8 کتاب Everyday Cryptography توضیح میدهد که چگونه میتوان از رمزنگاری برای ارائه احراز هویت موجودیت استفاده کرد.
این فصل همچنین تولید اعداد تصادفی را در نظر میگیرد که اغلب برای مکانیسمهای احراز هویت موجودیت مورد نیاز است.
در نهایت، در فصل 9 کتاب Everyday Cryptography به این میپردازیم که چگونه این رمزنگاریهای اولیه را میتوان برای تشکیل پروتکلهای رمزنگاری ترکیب کرد.
بخش سوم: مدیریت کلید. در فصلهای 10 و 11 کتاب Everyday Cryptography، آنچه را که مسلماً مهمترین و اغلب نادیده گرفتهشدهترین حوزه رمزنگاری از منظر عملی است بررسی میکنیم: مدیریت کلید. این زیربنای امنیت هر سیستم رمزنگاری است و جنبهای از رمزنگاری است که در آن کاربران و متخصصان به احتمال زیاد در تصمیمگیریهای مربوط به رمزنگاری دخالت میکنند.
در فصل 10 کتاب Everyday Cryptography، مدیریت کلید را به طور کلی با تمرکز بر مدیریت کلیدهای مخفی مورد بحث قرار میدهیم. چرخه عمر یک کلید رمزنگاری مورد مطالعه قرار میگیرد و برخی از رایجترین تکنیکها برای انجام مراحل مختلف این چرخه زندگی مورد بحث قرار میگیرند.
در فصل 11 کتاب Everyday Cryptography، به مسائل بیشتر مدیریت کلید به ویژه در رابطه با رمزنگاری کلید عمومی نگاه میکنیم.
بخش چهارم: استفاده از رمزنگاری. در فصل 12 کتاب Everyday Cryptography، با نگاهی دقیق به برخی کاربردهای رمزنگاری، مطالب قبلی را به هم پیوند میدهیم. از آنجایی که بسیاری از مسائل مطرح شده در فصلهای قبلی نیاز به تصمیمگیریهای وابسته به برنامه قبل از اجرای رمزنگاری دارند، ما نشان میدهیم که چگونه چندین کاربرد مهم رمزنگاری در واقع به این مسائل میپردازند.
به طور خاص، ما در مورد اینکه چرا از رمزنگاریهای اولیه خاص استفاده میشود و مدیریت کلید چگونه انجام میشود، بحث میکنیم. این فصل، به ناچار، مفصلتر از فصلهای قبلی است.
در فصل 13 کتاب Everyday Cryptography، رمزنگاری را با بحث در مورد رمزنگاری که ممکن است کاربران عادی (اغلب سهواً) هنگام ایمن کردن وسایل شخصی و ارتباطات خود از آن استفاده کنند، حتی به خانه نزدیکتر میکنیم.
در نهایت، در فصل 14 کتاب Everyday Cryptography، ما به مسائل اجتماعی گستردهتری که از طریق استفاده از رمزنگاری مطرح شدهاند نگاه میکنیم و استراتژیهایی را برای متعادل کردن حریم خصوصی و کنترل در نظر میگیریم.
ویژگیهای اضافی کتاب Everyday Cryptography به شرح زیر است:
خواندن بیشتر. هر فصل شامل خلاصهای از منابع است که میتواند برای پیگیری بیشتر موضوعات مورد بحث مورد استفاده قرار گیرد. اینها فقط به عنوان نقطه شروع در نظر گرفته شدهاند و به هیچ وجه جامع نیستند.
این منابع معمولاً ترکیبی از خواندن در دسترس، مقالات تحقیقاتی مهم، استانداردهای مرتبط و پیوندهای وب مفید هستند. جستجوهای وب با هدایت دقیق باید ابزاری مؤثر برای یافتن اطلاعات بیشتر باشد.
فعالیت ها. هر فصل کتاب Everyday Cryptography همچنین دارای فهرستی از فعالیتها است که برای افزایش درک مطالب فصل طراحی شده است. برخی از فعالیتها پاسخ های قطعی دارند، در حالی که بسیاری از فعالیتها پایان باز هستند.
در حالی که ممکن است این فعالیتها نادیده گرفته شوند، همه آنها به گونهای طراحی شده اند که کاوش بیشتر در مورد مطالب فصل را تشکیل دهند. فصلهای بعدی متکی به انجام فعالیتهای فصلهای قبلی نیستند.
پیوست ریاضی. یک ضمیمه کوتاه حاوی برخی از ریاضیات پس زمینه ابتدایی گنجانده شده است. در نظر گرفته شده است که بدون مراجعه به این ضمیمه میتوان به راحتی کتاب را خواند. با این حال، به منظور درک عمیقتر برخی از مسائل مربوط به برخی از رمزنگاریهای اولیه، بهویژه سیستمهای رمزنگاری کلید عمومی، به هضم این مطالب کمک میکند.
نحوه استفاده از کتاب Everyday Cryptography
این کتاب روایتی مداوم دارد و در نتیجه، مطالب به ترتیبی که ارائه میشوند به بهترین شکل خوانده میشوند. با این اوصاف، مطمئناً میتوان در صورت لزوم به این موضوعات به صورت عمیق وارد شد.
فصول به خوبی میتوانند طرح کلی یک دوره در مورد رمزنگاری عملی را تشکیل دهند. برای این منظور، «نتایج یادگیری» در ابتدای هر فصل مشخص میشود.
در حالی که تصور اینکه چنین دورهای میتواند کامل در نظر گرفته شود در صورت حذف هر یک از مباحث فصل بسیار دشوار است، کتاب حاوی مطالب کمی بیشتر از آن چیزی است که بتوان به راحتی در یک دوره معمولی مبتنی بر ترم پوشش داد.
یک دوره متوازن در رمزنگاری عملی باید به تمام خدمات امنیتی اصلی توجه کند و آنها را با بحث در مورد طیف وسیعی از مکانیسمهای مناسب نشان دهد.
با این حال، در صورت لزوم، برخی از مطالب فصل را میتوان به صورت انتخابی حذف کرد. مدیریت کلید یک موضوع ضروری برای پوشش است و نباید از آن گذشت. اجرای دو یا سه برنامه از برنامه های فصل 12 احتمالاً کافی است. در رویال هالووی، ما برای آن دسته از دانشآموزانی که به ریاضیات پایه اعتماد ندارند، آموزشهای جداگانهای اجرا میکنیم. مطالب موجود در ضمیمه ریاضیات به راحتی در چهار یا پنج جلسه آموزشی یک ساعته مبتنی بر مثال پوشش داده شده است.
بیشتر بخوانید: کتاب Mike Meyers’ CompTIA Security+ Certification Guide
سرفصلهای کتاب Everyday Cryptography:
- Part I Setting the Scene
- Chapter 1 Basic Principles
- Chapter 2 Historical Cryptosystems
- Chapter 3 Theoretical Versus Practical Security
- Part II The Cryptographic Toolkit
- Chapter 4 Symmetric Encryption
- Chapter 5 Public-Key Encryption
- Chapter 6 Data Integrity
- Chapter 7 Digital Signature Schemes
- Chapter 8 Entity Authentication
- Chapter 9 Cryptographic Protocols
- Part III Key Management
- Chapter 10 Key Management
- Chapter 11 Public-Key Management
- Part IV Use of Cryptography
- Chapter 12 Cryptographic Applications
- Chapter 13 Cryptography For Personal Devices
- Chapter 14 Control Of Cryptography
- Chapter 15 Closing Remarks
فایل کتاب Everyday Cryptography را میتوانید پس از پرداخت، دریافت کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.