کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide: Achieve CISA certification with practical examples and over 850 exam-oriented practice questions, 2nd Edition (CISA – راهنمای مطالعه حسابرس سیستمهای اطلاعات گواهی شده: به گواهینامه CISA با مثالهای عملی و بیش از 850 سؤال تمرینی امتحان محور دست یابید، ویرایش دوم) منبع کامل برای آزمون CISA میباشد که به تازگی در سال 2023 به چاپ رسیده است.
CISA – Certified Information Systems Auditor چیست؟
Certified Information Systems Auditor® (CISA®) به عنوان استاندارد موفقیت برای کسانی که سیستمهای فناوری اطلاعات و کسب و کار سازمان را حسابرسی، کنترل، نظارت و ارزیابی میکنند، شهرت جهانی دارد. اگر شما یک حرفه ای در اواسط شغل هستید، CISA میتواند تخصص شما را به نمایش بگذارد و توانایی شما را در به کارگیری رویکرد مبتنی بر ریسک در برنامهریزی، اجرا و گزارش در مورد تعهدات حسابرسی نشان دهد.
منبع: ISACA
در ادامه مقدمهای از کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide را از زبان نویسنده شرح خواهیم داد.
مقدمهای بر کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide:
حسابرس سیستم اطلاعات خبره (CISA) یکی از دورههای آموزشی پرطرفدار در زمینه حسابرسی، کنترل و امنیت اطلاعات است. CISA یک گواهینامه شناخته شده جهانی است که تخصص شما را تأیید میکند و به شما اهرمی را میدهد که برای پیشرفت در حرفه خود نیاز دارید. گواهینامه CISA کلید موفقیت شغلی در فناوری اطلاعات است.
گواهینامه CISA میتواند تخصص شما را به نمایش بگذارد و توانایی شما را در اعمال رویکرد مبتنی بر ریسک در برنامه ریزی، اجرا و گزارش پروژهها و تعهدات نشان دهد. این به شما کمک میکند تا در تعاملات خود با ذینفعان داخلی، تنظیمکنندهها، حسابرسان خارجی و مشتریان، اعتبار فوری کسب کنید.
طبق وب سایت رسمی ISACA (www.isaca.org)، متوسط حقوق یک دارنده CISA 149000 دلار آمریکا است.
کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide برای چه کسی است؟
اگر یک حسابرس پرشور، متخصص ریسک، حرفه ای فناوری اطلاعات یا حرفه ای امنیت هستید و قصد دارید با دریافت گواهینامه CISA شغل خود را ارتقا دهید، این کتاب برای شما مناسب است.
آنچه کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide پوشش میدهد:
فصل 1، برنامه ریزی حسابرسی، به فرآیندهای حسابرسی، استانداردها، دستورالعملها، رویهها و تکنیکهایی میپردازد که انتظار میرود حسابرس سیستمهای اطلاعاتی (IS) در طول تکالیف حسابرسی از آنها استفاده کند. حسابرس IS باید دانش دقیقی از فرآیندهای IS، فرآیندهای تجاری و فرآیندهای مدیریت ریسک داشته باشد تا از داراییهای سازمان محافظت کند.
فصل 2، اجرای حسابرسی، تکنیکهای مدیریت پروژه، روششناسی نمونهگیری و تکنیکهای جمعآوری شواهد حسابرسی را پوشش میدهد. جزئیات مربوط به تکنیکهای تجزیه و تحلیل دادهها، تکنیکهای گزارش دهی و ارتباطی و فرآیندهای تضمین کیفیت را ارائه میدهد.
فصل 3، حاکمیت فناوری اطلاعات، مقدمه ای بر حاکمیت فناوری اطلاعات و جنبههای مربوط به حاکمیت شرکت فناوری اطلاعات ارائه میکند. حاکمیت سازمانی شامل مشارکت فعال مدیریت در فناوری اطلاعات است. حاکمیت و مدیریت مؤثر فناوری اطلاعات شامل ساختار سازمان و همچنین استانداردها، خطمشیها و رویههای فناوری اطلاعات است.
فصل 4 کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide، مدیریت فناوری اطلاعات، شما را در جنبههای مختلف طراحی و تأیید خط مشی مدیریت فناوری اطلاعات و حاکمیت مؤثر امنیت اطلاعات راهنمایی میکند. همچنین به شما نحوه ممیزی و ارزیابی مدیریت منابع فناوری اطلاعات، همراه با خدمات ارائه شده توسط ارائه دهندگان خدمات شخص ثالث را آموزش میدهد، در حالی که نظارت و گزارش عملکرد فناوری اطلاعات را نیز پوشش میدهد.
فصل 5، اکتساب و توسعه سیستمهای اطلاعاتی، اطلاعاتی در مورد راهبری پروژه و تکنیکهای مدیریت ارائه میدهد. این فصل چگونگی ارزیابی، توسعه، پیاده سازی، نگهداری و دفع سیستمهای اطلاعاتی و اجزای مرتبط سازمان را مورد بحث قرار میدهد.
فصل 6، پیاده سازی سیستمهای اطلاعاتی، جنبههای مختلف پیاده سازی IS را پوشش میدهد. فرآیند پیادهسازی شامل مراحل مختلفی از جمله انتقال سیستم، استقرار زیرساخت، تبدیل یا انتقال داده، آموزش کاربر، بررسی پس از اجرا و آزمایش پذیرش کاربر است.
فصل 7، عملیات سیستمهای اطلاعاتی، چگونگی شناسایی ریسکهای مرتبط با اجزای فناوری و نحوه حسابرسی و ارزیابی شیوههای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات را توضیح میدهد. مدیریت عملکرد سیستمها؛ سیاستها و شیوههای مدیریت مشکل و حادثه؛ فرآیندهای تغییر، پیکربندی، انتشار و مدیریت پچ. و فرآیندهای مدیریت پایگاه داده
فصل 8 کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide، انعطافپذیری کسبوکار، تمام جنبههای تحلیل تأثیر کسبوکار، انعطافپذیری سیستم، پشتیبانگیری از دادهها، ذخیرهسازی و بازیابی، طرح تداوم کسبوکار و برنامههای بازیابی فاجعه را پوشش میدهد.
فصل 9، امنیت و کنترل دارایی اطلاعات، چارچوب مدیریت امنیت اطلاعات، اصول حفظ حریم خصوصی، دسترسی فیزیکی و کنترلهای محیطی، و مدیریت هویت و دسترسی را مورد بحث قرار میدهد.
فصل 10 کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide، امنیت و کنترل شبکه، مقدمه ای بر اجزای مختلف شبکهها، خطرات و کنترلهای مرتبط با شبکه، انواع فایروالها و امنیت بیسیم ارائه میکند.
فصل یازدهم، رمزنگاری کلید عمومی و سایر فناوریهای نوظهور، جنبههای مختلف رمزنگاری کلید عمومی، محاسبات ابری، مجازیسازی، محاسبات تلفن همراه و اینترنت اشیاء را شرح میدهد.
فصل 12، مدیریت رویدادهای امنیتی، شما را در فرآیند ارزیابی عمیق سیاستها و شیوههای امنیت اطلاعات و حریم خصوصی سازمان راهنمایی میکند. همچنین انواع مختلفی از روشها و تکنیکهای حمله IS را مورد بحث قرار میدهد و ابزارها و تکنیکهای مختلف نظارت بر امنیت، و همچنین جمعآوری شواهد و روششناسی پزشکی قانونی را پوشش میدهد.
سرفصلهای کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide:
- CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide Second Edition
- Contributors
- About the Author
- About the Reviewers
- Preface
- Chapter 1: Audit Planning
- Chapter 2: Audit Execution
- Chapter 3: IT Governance
- Chapter 4: IT Management
- Chapter 5: Information Systems Acquisition and Development
- Chapter 6: Information Systems Implementation
- Chapter 7: Information Systems Operations
- Chapter 8: Business Resilience
- Chapter 9: Information Asset Security and Control
- Chapter 10: Network Security and Control
- Chapter 11: Public Key Cryptography and Other Emerging Technologies
- Chapter 12: Security Event Management
- Other Books You May Enjoy
جهت دانلود کتاب CISA – Certified Information Systems Auditor Study Guide میتوانید پس از پرداخت، دریافت کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.