کتاب Quick Start Guide to Dart Programming یک کتاب مقدماتی برای آموزش زبان برنامهنویسی Dart میباشد. این کتاب حدود 230 صفحهای شامل 9 صفحه برای افراد علاقهمند به این زبان میباشد، که در این 9 فصل سعی کرده مقدمات و اصول این زبان محبوب را به شما آموزش دهد.
کتاب Quick Start Guide to Dart Programming برای افراد نوآموز و تازهکار که علاقهمند برنامهنویسی برای موبایل و به خصوص زبان برنامهنویسی Dart هستند مفید است.
ویژگیهای اصلی هسته زبان Dart:
در ابتدا باید گفت، زبان برنامهنویسی دارت بسیار پربار است. اگر از قبل با ویژگی شیگرایی در زبانهای برنامهنویسی مانند C++، سیشارپ یا Java، آشنایی دارید، یادگیری زبان دارت برای شما چند روزی بیشتر طول نمیکشد.
اگر مبتدی هستید، زبان دارت برای شروع یادگیری مطلوب به نظر میرسد. دلیل آن هم روشن و مختصر بودن نحوه قرارگیری و نوشتن کلمات یا به طور مختصر نحو (Syntax) این زبان برنامهنویسی است.
همچنین دارای کتابخانههای غنی و قدرتمند است و از هزاران بسته (Package) پشتیبانی میکند. به عنوان یک مبتدی مطلق، لازم نیست نگران کتابخانهها باشید زیرا کار با آنها را در کتاب Quick Start Guide to Dart Programming خواهید آموخت.
زبان برنامهنویسی دارت از نظر نحوی، شباهتهایی به C ،C# ،Python ،Java و جاوا اسکریپت دارد.
برای تست و بررسی دستورات زبان دارت میتوانید از سایت DartPad استفاده کنید.
زبان برنامهنویسی دارت سریع و دارای کارکردی مطلوب است و عملکرد آن در بین موبایلها و صحفات وب بالا است. علاوه بر این، میزان قابل حمل بودن (Portability) آن بسیار خوب است. این زبان به کد ARM و x86 کامپایل میشود تا برنامههای آن در iOS و اندروید و فراتر از آن اجرا شوند.
افراد تازهکار باید توجه داشته باشند که بین ARM و پردازندههای X86 تفاوتهایی وجود دارد.
پردازندههای ARM از یک دستورالعمل کاهش یافته یا به عبارتی معماری رایانه کم دستور (RISC) پیروی میکنند، در حالی که پردازندههای x86 معماری مجموعه دستورالعملهای پیچیده (CISC) میباشد.
به دلیل این ویژگیها، پردازندههای x86 سریعتر از پردازندههای ARM در نظر گرفته میشوند.
علاوه بر این، برای برنامههای وب، دارت رابطه نزدیک با Flutter دارد، که با استفاده از کد دارت اجرا میشود.
استفاده از محیط برنامهنویسی مناسب برای زبان برنامهنویسی Dart:
شما میتوانید از هر IDE خوبی استفاده کنید. با این حال، انتخاب محیط زبان برنامهنویسی در این کتاب، IntelliJ IDEA است.
نسخه انجمن IntelliJ IDEA یا Android Studio. هر دو رایگان هستند و به راحتی میتوانند در مک، لینوکس و ویندوز، نصب و راهاندازی شوند.
برای کدهای موجود در کتاب Quick Start Guide to Dart Programming، محیط برنامهنویسی IntelliJ IDEA Community پیشنهاد میشود که آسانترین راه استفاده از این محیط است.
محیط برنامهنویسی IntelliJ IDEA Community برای توسعه عمومی طراحی شده است در حالی که Android Studio برای توسعه برنامکهای تلفن همراه طراحی شده است.
در واقع شروع یک برنامه ساده دارت در IntelliJ آسان است اما در Android Studio نه. در واقع، Android Studio حتی آن گزینه را هم ندارد. محیط برنامهنویسی Android Studio به شما این امکان را میدهد که فقط یک برنامه تلفن همراه Flutter ایجاد کنید. اگر هدف شما توسعه برنامکهای موبایل است، توصیه میشود برای یادگیری دارت از کتاب Quick Start Guide to Dart Programming و محیط برنامهنویسی IntelliJ استفاده کنید سپس میتوانید برای اولین برنامه Flutter به سراغ Android Studio بروید.
برای هر دو IDE دو گزینه وجود دارد، زیرا Android Studio در اصل یک نسخه سفارشی IntelliJ میباشد.
• نصب IDE برای تست کد شما با Dart SDK روی سیستم محلی شما
• نصب Flutter و پلاگین Dart در هر IDE. در این در صورت نیاز به نصب SDK دارت بر روی سیستم را ندارید.
همچنین شما میتوانید برای برنامهنویسی اندروید با زبان فلاتر از کتاب Beginning Flutter نیز استفاده کنید.
سرفصلهای کتاب Quick Start Guide to Dart Programming:
- Getting Started with Dart
- Flow Control and Looping
- Functions and Objects
- Inheritance and Mixins in Dart
- Entity Relationships: Abstract Classes, Interfaces, and Exception Handling
- Anonymous Functions
- Data Structures and Collections
- Multithreaded Programming Using Future and Callable Classes
- Dart Packages and Libraries
فایل کتاب Quick Start Guide to Dart Programming را میتوانید پس از پرداخت دانلود کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.